Lawak Samy Vellu Yang Boleh Buat Pecah Perut. No 5 Tu Paling Famous!

Petikan-petikan anda baca di bawah adalah semua berdasarkan sumber yang sahih dan artikel adalah bertujuan hiburan sahaja semata-mata. Jika anda mudah tersinggung atau keliru, adalah lebih baik anda baca artikel lain.

1. Samy Vellu pada Pos Laju Malaysia ai??i?? ai???Besok Kirim, Hari ini sampaiai???

2. Samy Vellu bercakap mengenai kehormatan beliau ai??i?? ai???Ini perkara banyak memalukan saya. Sebenarnya, Kemaluan saya sangat sangat BESARai???

3. Samy Vellu bercakap mengenai dadah ai??i?? ai???Orang orang mude sekarang banyak suka hisap dadeai???

4. Samy beri ceramah ai??i?? ai???Kita akan bina satu jambatan untuk orang-orang kampung di sini. Salah seorang penduduk bertanya; Tapi Datuk, sini tak ade sungai, buat apa bina jambatan? Samy dengan bangganya membalas, Kalau tak ade sungai, kita bina sungaiai???

5. Samyai??i??s di berita nasional ai??i?? ai???Toll naik sikit, marah sama saya. You ingat ini semua toll saya punya bapak punya kah?!ai???

6. Semasa krisis air berlaku ai??i?? ai???Semua orang diminta jangan membuang aiyeerai???

7. Semasa derma darah di Sungai Siput ai??i?? ai???Marilah kita semua menderma daraai???

8. Semasa pembukaan acara di suatu ceramah ai??i?? ai???Selamat datang saudara mara semuaai??? sepatutnya saudara-saudari

9. Semasa pembukaan acara 2# ai??i?? ai???Mempersilakan Datin Paduka Rafidah Aziz naik ke pentas untuk membuka kainai???

10. Paling lawak antara semuanya ai??i?? ai???Bagi saya, ini adalah satu pembaziran atas duit rakyat. Kita sepatutnya tidak hantar mereka ke bulan, tapi hantar mereka pergi ke MATAHARI! Barulah USA dan Russia respect sama kita!
Pemberita membalas ai??i?? ai???Tapi Datuk Seri, matahari kan panas, macam mana mahu pergi?ai???
Samy Vellu balas ai??i?? ai???Itu pasal you takda jadi menteri, saya sudah 30 tahun jadi menteri, mesti ada penyelesaian. Kita jangan pergi siang, banyak panas. Kita pergi malam baru ada sejuk!

 

SEMOGA TERHIBUR….

sumber: taikotai

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*